Helemaal klaar met uitstelgedrag?

Gratis Webinar
Dinsdag 6 oktober van 20.00 tot 21.00 uur

Ik heb iets heel belangrijks te doen, ik denk er bijna elke dag aan, de opdracht hangt als een wolk boven mijn hoofd, maar ik vlucht naar dingen die me een fijne afleiding geven.

Een leuk boek lezen, een serie kijken, even de stad in, rondje hard lopen. Vaak heb ik niet eens door dat mijn activiteiten een afleiding zijn voor die belangrijke opdracht. Wat ik wel door heb is dat ik steeds meer stress ervaar en ook niet echt kan genieten van de dingen die ik dan doe als afleiding. Vaak zet ik mezelf dan maar (op het laatste moment) vanuit wilskracht er over heen en ben ik mega opgelucht dat de klus geklaard is. Pfff volgende keer doe ik het echt anders….

Wij (Jolanda Klaassen en Joost Hakkers) vertellen je graag wat er werkelijk aan de hand is als je aan het vermijden of uitstellen bent.  Zodat je kan ervaren hoe het is om gewoon te genieten van de dingen die je te doen hebt.

Meld je nú aan! Stel niet uit tot morgen!

Ben jij geïnteresseerd of je ken jij iemand in jouw omgeving

die wellicht geïnteresseerd zou zijn?

Vul het contactformulier op deze website in en je krijgt binnen 24 uur

bevestiging van je deelname.